Vámpír stílusról pár szó - Pink&Blood

Pink&Blood

Ez a blog egy nagyon szókimondó pimasz és tele van friss hírekkel érdekességekkel ezotériával sztárpletykákkal és mindenmással amit mi Szamóca & Joghurt fontosnak tartunk na meg persze amiket ti tartottok fontosnak és érdekesnek ^^Jó nézgetést kívánnak a szerkesztők:Szamóca & Joghurt ^^

Chat ^^

Jackob

Óra ^^

Naptár^^

Friss topikok

A gothnál is holtabb: burjánzik a vámpírdivat:

goth fellángolása a tavalyi év nagy, értelmetlen irányzatainak egyike volt, hogy mást ne említsünk, a Lancôme, az Yves Saint Laurent és a Dior is fekete rúzzsal próbálkozott a piacon. A 14 évesek körében biztos komoly sikereketértek el, gondolhatnánk cinikusan, de erről sokkal többről van szó. A népszerűsége nem csillapodik, olyannyira, hogy még a goth-on túl is létezik a sír utáni divat.

Trendhunter szerint nincs tovább, immár a vér az új fekete, a goth után a vámpír lett a menő.

Az alábbi filmben 10 olyan szépség- és divattrendet szedtek össze, amelyek mind a vámpírok eljövetelére utalnak. Összeállításukban vérrel töltött medálra, véresen félelmetes goth babákra, neves divatlapok vámpíros fotóösszeállításaira, vámpírokra utaló reklámokra, John Galiano divatbemutatójára (ahol véres pasik vonulnak a kifutón) és a 2009-es sminktrendre utalnak, amelyben a sápadt bőr, a határozottan fekete szemkontúr és vérvörös rúzs irányadó. Szakértők szerint a vérben ázó trendben egyébként azAlkonyat című tinivámpír film ludas.

 

 Ha valakinek bejön ez a stílus, alapozza világosra az arcát, fesse vérvörösre a száját és látogasson el a Pyramid Collection webshopjába, ahol szuper vámpírcuccokat vásárolhat napközbenre és alkalomra is. És mindenki fokozottan ügyeljen az ütőerére!

Kis smink^^:

A vámpírok királynője:

 

„A vámpírok már sokkal bájosabban és vonzóbban néznek ki, mint a múltbéli ijesztő társaik.” - mondja Blair.

A gyönyörű smink a figyelem középpontjába került. Kicsit enyhíteni kell a bőr sötét tónusán, lehetőleg több árnyalattal világosabb színű, matt hatású alapozóval. A vámpír stílus eléréséhez továbbá húzd ki folyékony tussal a szemhéjad, amíg tökéletes macskaszemet nem kapsz. Árnyékolj szemhéjpúderrel, és természetesen nem maradhat el a matt, vörös ajakrúzs sem. A vámpírfogak viselete pedig kötelező!

És hogy mit vegyél fel hozzá? A '40-es évekbeli filmszínésznők ruhatárában lesz a megoldás!;)

Öltözködés(Divat:P):

 

Így öltözködj, ha a Twilight divatját akarod követni!

Mindenki újra ráindult a vámpíros könyvekre és filmekre, a Twilight-láz minket sem kímélt, korosztálytól függetlenül hódít világszerte. A földöntúli szerelem története azonban stílust is teremtett, és a film után számos magazin hasábjain megjelent a „vámpír-divat” hatása. Lássuk, milyen összeállításokban pompázhat egy igazi Alkonyat-fan!
 
 
 
 
A vámpíros filmek divatot is teremtettek, a titokzatos elegancia színe a fekete-fehér, megspékelve egy kis romantikával. Összhatásában kicsit gótikus, de nagyon szexis összeállításokat lehet kihozni pár frappáns alapdarabból. Lássuk, mire van szükséged a tökéletes vámpír-külsőhöz! 

 
 
A vámpírok arca mindig hófehér és tökéletes, mint a márvány. Felejtsd el a szoláriumot és az önbarnító krémeket, ha ezt a stílust szeretnéd követni. A füstös szemek azonban remekül mutatnak a fekete-fehér kombinációk mellett. A fekete és a vörös körömlakkokat is előkeresheted, melyek a szép, hosszú körmökön mutatnak a legjobban. A vámpírok többsége hosszú hajú, akár hullámos, akár egyenes a loboncod, hordd kibontva, és ügyelj arra, hogy mindig rendezett legyen
 
A vámpíros filmekben sok a fekete bőrcucc: a bőrnadrágtól a bőrkabátig bármilyen alapdarabot viselhetsz, kombináld fehér inggel (alatta viselj fekete melltartót) és vastag, csatos derékövvel. A szaténnadrág legalább annyira szexi lehet, mint bőrből készült változata, figyelj arra, hogy mindig testhezállóak legyenek a ruháid, és kombináld ezüst ékszerekkel a szetteket. Figyelj arra, hogy belecsempéssz megújult külsődbe egy-két sztárdarabot a mostani divatból: a csipkés cuccok, a masnik jöhetnek szinte minden mennyiségben, vagy akár egy szexi fekete overál is megállja a helyét, ha fekete magas sarkúval, és egy rövid fekete, műbőr boleróval kombinálod. Mértékkel előkerülhetnek a halálfejes, kígyós, keresztes, vagy éppenkristályos kiegészítők is, nyaklánc, kitűző, vagy akár bross formájában. 
fodros ruhák úgyis reneszánszukat élik, és fekete, vagy fehér változatuk kiválóan beleillik ebbe a kicsit sötét, gótikus hangulatú világba. Az áttetsző anyagok is remekül mutatnak, egy fehér pántos top fölé viselj átlátszó, vékony anyagú fekete felsőt, szűk fekete farmerrel és térdig érő bőrcsizmával, és ember legyen a talpán, aki ellenáll neked… Ezt az összeállítást kitűnően kiegészíti egy nagy méretű, szegecses táska, és pár feltűnő ezüst-fekete ékszer. Vigyázz arra, hogy ilyen stílushoz ne hordj műanyag bizsukat, mert a vámpírokhoz jobban megy a fémes elegancia. 

Cosmo-tipp: Ami kihagyhatatlan a ruhatáradból, az egy karcsúsított fekete blézer. Amúgy is örök jolly joker, így csak több legyet üthetsz egy csapásra! A blézert pedig dobd fel egy hosszú fekete gyöngysorral

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pinkandblood.blog.hu/api/trackback/id/tr202654927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása